Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres

Cau 30 d'octubre (Fires de Girona)

El dissabte 30 d'octubre a les 10h del matí, l'Agrupament Escolta Les Gavarres va quedar al Camp de Futbol Vell per anar cap a Girona amb l'autocar.

Se'ns va fer un viatge força ràpid!

Un cop vam arribar, vam anar a seure per esmorzar prop dels jutjats i després, els Ràngers i Noies Guies els hi vam explicar què havien de fer com a activitat de matí: el Geocaching. Amb dos GPS, els llocs on havien d'anar (catxés) i uns quants mapes de Girona van començar la recerca del Geocaching. Per mala sort, no van aconseguir trobar-ne cap, però ja anirem dominant el tema de mica en mica! (Buscar objectes amagats no és gens fàcil)

Vam anar a dinar a Fontajau, just davant de les Fires i, cap a les 16h vam entrar a la Devesa, on les atraccions ens esperàven.

L'Aladelta, El Mr. Bean, Les cadiretes voladores, l'inversion, la selva.. vam pujar a un munt d'atraccions i.. MOLTA ADRENALINA! Va ser molt divertit i ens ho vam passar molt bé, tot i que hi havia atraccions que feien una por!

Cap a les 18h ja teníem gana, i vam comprar un enorme cotó de sucre per a tots. Amb menys de 5 minuts en el vam acabar tots/es (som tan golafres!)

Finalment, vam anar cap al lloc de sortida de l'Autocar perquè ja era hora de tornar cap a la Bisbal.

Va ser un dissabte molt llarg i actiu on vam poder gaudir d'un gran dia per Girona!

 

Cada dia, pas a pas… fent camí.

 Ràngers i Noies Guies.

Fes la teva proposta

Tots els camps són obligatoris.

Un cop enviis la teva proposta es validarà i es publicarà a la web.

A la web només sortirà publicat el comentari. La resta de dades que es sol·liciten són per oferir un millor servei i poder notificar les respostes a les teves propostes.

Les dades facilitades en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer i/o poden ser objecte de tractament subjecte al que estableix la llei orgànica 15/99, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal, motiu pel qual vostè és titular dels drets contemplats en aquesta llei i en els reglaments que la desenvolupen.

comentari :


nom :


email :

Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres - aelesgavarres@gmail.com - Nota Legal - Disseny web Comunicatek