Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres

Cau 9 d'octubre.

1

El dissabte dia 9 d'octubre vam fer el nostre segon cau de 16h a 18h.

A diferència del cau anterior, aquest dissabte vam pujar al cau i vam parlar sobre la planificació dels trimestres. Vam realitzar les patrulles, que són les següents:

 

1a patrulla: Els Xitxarel·los

2a patrulla: Els Staks

3a patrulla: Els Wasangots 

(aquests noms, van ser triats per ells/es!)

 

Els nens i nenes van elaborar una pluja d'idees sobre tot allò que els hi agradaria fer aquest any/trimestre. Mentrestant, les caps vam elaborar un calendari on, cada vegada que els nens i nenes venien havien d'indicar-ho amb un gumet (verd o vermell). D'aquesta manera, ells/es mateixos/es veuran el seu compromís, on a final de cada trimestre tindran algun que altre obsequi pel seu esforç i el seu compromís..

Un cop van acabar de pensar sobre les activitats i eixos d'animació que es podien fer durant el curs, les vam posar en comú.La veritat és que la majoria d'ells/es tenen ganes de fer excursions, sortides, aventures, supervivència, teatre i algun intercanvi amb un altre agrupament. Les caps vam trobar que se'ls hi havien acudit molt bones idees, ja que els Ràngers i Noies Guies tenen molta imaginació i saben concentrar-se (no sempre, eh?!).

Després d'això, ens vam fer les nostres primeres fotos de grup! Hem quedat estupendos i estupendes!

També, vam estat parlant del campament d'hivern, comentant on els hi agradaria anar i què els motivaria més...

 

Cap a les 17h, un cop vam anotar totes les propostes, vam anar a jugar una estoneta al "Pi" a baix tots plegats i ens ho vam passar d'allò més bé.

 

Cada dia, pas a pas… fent camí.

 Ràngers i Noies Guies.

Fes la teva proposta

Tots els camps són obligatoris.

Un cop enviis la teva proposta es validarà i es publicarà a la web.

A la web només sortirà publicat el comentari. La resta de dades que es sol·liciten són per oferir un millor servei i poder notificar les respostes a les teves propostes.

Les dades facilitades en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer i/o poden ser objecte de tractament subjecte al que estableix la llei orgànica 15/99, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal, motiu pel qual vostè és titular dels drets contemplats en aquesta llei i en els reglaments que la desenvolupen.

comentari :


nom :


email :

Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres - aelesgavarres@gmail.com - Nota Legal - Disseny web Comunicatek