Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres

Els Llops i Daines comencem el PROJECTE!

Ja hem començat a grabar les primeres escenes del nostre projecte: REPORTATGE SOBRE LA NATURA!

El dissabte 17 de març, vam fer memòria sobre en què es basava el projecte que haviem triat. Quan tots vam tenir les idees ben fresques, ens vam dividir en grups per tal de poder preparar els guions del Telenotícies Natura, ja que vam fer diverses connexions des del plató a l'exterior! Vaja, erem uns PROFESSIONALS de la televisió (tot i que de "tomas falsas" també hem vam fer unes quantes!). Preparar el plató, decorar-lo, preparar els guions, assajar-ho, grabar-ho, etc... ens va portar tot un cau! 

Aquest dissabte dia 24 de març, també hem continuat el projecte, però ho hem fet una mica diferent. Aquest cop ens hem mogut del cau i van anar d'excursió fins a la Pineda del 40. Però no hi vam pas anar d'un manera normal, no... hi vam anar fent un cuc, on només podia portar els ulls destapats el que anava a darrera de tot i havia de guiar a tots els altres. Un cop vam arribar allà, vam jugar a un joc que es diu la gallina, els pollets i el llop, però no hi vam poder jugar massa estona, ja que arribar amb els ulls tapats fins a la pineda ens va costar el nostre temps.

Finalment, un cop vam tenir vistos els PINS (un arbre més per afegir-lo al projecte) vam tornar fins al cau. Aquest cop ho vam fer en parelles i amb els peus lligats (no podiem acabar l'excursió de manera normal i fàcil!)

Aquesta excursioneta del dissabte passat, a part de fer projecte vam treballar la cooperació amb els companys, ja que si el que portava els ulls destapats fallava, o un de la parella quan anaven amb els peus lligats fallava, tot el grup se'n veia perjudicat!

I per últim, només dir un: CONTINUARÀ...!

Fes la teva proposta

Tots els camps són obligatoris.

Un cop enviis la teva proposta es validarà i es publicarà a la web.

A la web només sortirà publicat el comentari. La resta de dades que es sol·liciten són per oferir un millor servei i poder notificar les respostes a les teves propostes.

Les dades facilitades en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer i/o poden ser objecte de tractament subjecte al que estableix la llei orgànica 15/99, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal, motiu pel qual vostè és titular dels drets contemplats en aquesta llei i en els reglaments que la desenvolupen.

comentari :


nom :


email :

Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres - aelesgavarres@gmail.com - Nota Legal - Disseny web Comunicatek