Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres

Excursió amb bicicleta a Ullastret

El passat dissabte dia 10 de desembre els Llops i Daines vam treure la pols a les nostres bicicletes i vam anar fins a Ullastret!

Vam quedar a les 9.30h al Pavelló d'Esports de la Bisbal, on després d'acabar de repassar l'estat de les nostres bicicletes i de fer-nos la foto de sortida, vam començar a pedalar en direcció a Ullastret.

Durant el camí van passar moltes coses: vam fer una petita classe magistral de plats i pinyons (molt important per quan venien pujades), ens vam cansar, vam posar cadenes de les bicicletes, vam haver de curar alguna petita rascada... però tot i això, l'arribada a la Plaça de Ullastret va ser gratificant! Allà mentre esmorzàvem vam jugar al Joc del Disbarats, i després vam fer una partida al Pi (cal dir que aquests Llops i Daines són molt bons jugant-hi!!)

Després d'esbargir-nos un estoneta vam tornar a agafar les bicicletes i ens vam dirigir cap al Poblat Iber, on vam donar-hi una volta tots plegats, tot anant-nos informant sobre el què veiem. Cal dir que vam deixar volar la imaginació un ratet i ens vam crear el nostre Poblat Iber imaginari. Després, com que tots els nens i nenes en tenien moltes ganes, vam acabar la visita dins el Museu, on vam poder veure les monedes que utilitzaven, els gerros que tenien, alguns ossos de diferents animals i un alfabet amb el que vam construir el nom de tots els Llops i Daines.

Com que ja era hora de dinar, ens vam assentar allà al Poblat i ens vam parar a menjar. Finalment, vam tornar a agafar les bicicletes, i per assegurar-nos de no arribar de fosc, vam començar a pedalar en direcció a la Bisbal. Això sí, per un camí nou que feia "BAIXADA".

Un cop vam ser a la Bisbal, i estar tots una mica cansats ja de les bicicletes, vam anar a buscar pals pel riu i vam jugar a un joc anomenat "DELI-DEL", que consistien en fer enlairar un pal i un cop a l'aire, l'altre persona l'havia de batejar i enviar-lo el més lluny possible. La veritat és que va ser entretingut i divertit.

Per acabar, els Llops i Dianes van preparar una petita representació per a en Sergi, ja que marxava 2 mesos a l'Àfrica. A més a més, li van fer un poema molt bonic.

Fes la teva proposta

Tots els camps són obligatoris.

Un cop enviis la teva proposta es validarà i es publicarà a la web.

A la web només sortirà publicat el comentari. La resta de dades que es sol·liciten són per oferir un millor servei i poder notificar les respostes a les teves propostes.

Les dades facilitades en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer i/o poden ser objecte de tractament subjecte al que estableix la llei orgànica 15/99, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal, motiu pel qual vostè és titular dels drets contemplats en aquesta llei i en els reglaments que la desenvolupen.

comentari :


nom :


email :

Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres - aelesgavarres@gmail.com - Nota Legal - Disseny web Comunicatek