Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres

Sortida a Fires de Girona (Llops i Daines)

Aquest dissabte 5 de novembre, finalment vam poder anar tot l’agrupament a Fires de Girona. Al principi semblava que el temps no ens acompanyaria gaire, però va aguantar!

Al arribar a Girona vam anar a esmorzar a la Rambla, i al acabar ens vam separar les diferents unitats per fer les respectives gimcanes. Els Llops i Daines vam rebre una carta de la Majordoma, on ens demanava que trobéssim la recepta de tres tipus de panellets, ja que les havia perdut i no era capaç de recordar-la.

Durant tot el matí vam recórrer TOT Girona per poder respondre unes qüestions que hi havia a la carta de la Majordoma. Unes de les preguntes eren: Qui és l’alcalde de Girona?, explicar la llegenda de les Mosques de Sant Narcís, Quants agrupaments hi ha a Girona? I de quin color tenen el foulard?, Quina és la plaça més petita del món?... Totes aquestes preguntes les vam poder resoldre preguntant a diverses persones de Girona. També vam anar a visitar a la Majordoma al Passeig arqueològic.

Un cop vam tenir totes les preguntes resoltes, totes les llegendes apreses i ja ens coneixíem la part vella de Girona a la perfecció, vam anar a la Plaça del Vi a dinar amb la resta de l’Agrupament.

A la tarda vam anar tots junts cap a fires. Al arribar-hi, moltes de les atraccions estaven tancades, però després de donar una volta i mirar-nos totes les atraccions les van obrir. Semblava que ens estiguessin esperant a nosaltres. Vam pujar a l’Ala Delta, al Ratón Vacilón, al Mister Been i als Ràpids. I ens vam trobar uns altres agrupaments escoltes que també anaven a fires.

Finalment, després d’un dia una mica passat per aigua però ben mogut i super divertit , vam anar a buscar l’autobús per tornar cap a la Bisbal.

 

PD: Us hem adjuntat la carta de la Majordoma i les preguntes que ens van ajudar a conèixer més Girona!

Fes la teva proposta

Tots els camps són obligatoris.

Un cop enviis la teva proposta es validarà i es publicarà a la web.

A la web només sortirà publicat el comentari. La resta de dades que es sol·liciten són per oferir un millor servei i poder notificar les respostes a les teves propostes.

Les dades facilitades en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer i/o poden ser objecte de tractament subjecte al que estableix la llei orgànica 15/99, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal, motiu pel qual vostè és titular dels drets contemplats en aquesta llei i en els reglaments que la desenvolupen.

comentari :


nom :


email :

Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres - aelesgavarres@gmail.com - Nota Legal - Disseny web Comunicatek