Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres

Nadal al cau 2010-2011

Aquest any el nadal al cau l'hem celebrat tot realitzant una obra de teatre i un espectacle musical. 

El passat dissabte dia 11 de desembre vam realitzar l'acte de celebració del Nadal al Cau 2010. 

Aquest any l'acte ha constat de dues parts:

La primera part ha estat la representació de l'obra de teatre El Conte de Nadal de Charles Dickens, en el nostre cas hem representat una adaptació feta per una part de l'equip d'agrupament. Val a dir que ha estat una acció arriscada ja que l'obra no l'haviem assajat fins el mateix dissabte al matí i a la tarda. El resultat que vam aconseguir va ser impressionant ja que els nens que representaven algun personatge ho feien d'allò més bé, tot i no ser facil de coordinar el que representava l'acció amb el que estava llegint el text amb el micro a davant i que no sortia a escena.

La segona part va esser una miqueta improvitzada, ja que a ultima hora de la tarda alguns dels membres de la unitat de Pioners i Caravel·les ens van demanar si podien sortir amb una guitarra i un saxo a tocar alguna nadala. Cal dir que estem molt contents per la iniciativa, tot i que al moment de cantar les nadales no ens vam animar gaire degut a que ens faltava la lletra. L'any que ve intentarem millorar-ho.

Per acabar només podem dir que aquest any si que hem notat que la familia composta per els nens/es del cau, els pares i mares, avis i avies, tiets i tietes i caps ha crescut ja que l'espai que utilitzavem normalment per a fer una mica de pica pica de torrons i veure una copa de cava ens va quedar petit i gairebé no s'hi podia entrar.

Per altre banda esperem que us hagi agradat a tots i totes l'obsequi que us vam donar a la sortida ja que estava fet amb molt bona voluntat.

Per acabar desitjar-vos a tots i totes molt Bon Nadal i Feliç Any Nou.

Bones Festes a tothom.

Fes la teva proposta

Tots els camps són obligatoris.

Un cop enviis la teva proposta es validarà i es publicarà a la web.

A la web només sortirà publicat el comentari. La resta de dades que es sol·liciten són per oferir un millor servei i poder notificar les respostes a les teves propostes.

Les dades facilitades en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer i/o poden ser objecte de tractament subjecte al que estableix la llei orgànica 15/99, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal, motiu pel qual vostè és titular dels drets contemplats en aquesta llei i en els reglaments que la desenvolupen.

comentari :


nom :


email :

Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres - aelesgavarres@gmail.com - Nota Legal - Disseny web Comunicatek