Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres

Cau 29 d'octubre: Gravació d'un anunci.

El passat dia 29 d’Octubre totes les unitats de l’Agrupament ens vam unir per tal de gravar un anunci amb el lema de “Vine al Cau”.El motiu de gravació d’aquest anunci és per tal de participar al concurs de vídeos que organitza la Demarcació de Girona durant l’Assemblea de la Demarcació.

Cal dir que estem molt contents/es de l’estona que vam passar plegats i plegades, ja que tenim material per a realitzar un projecte de qualitat, amb el qual volem mostrar alguns dels moments que es generen durant el curs en un Agrupament.  

Desprès d'unes quantes hores de muntatge, indecisió pel que fa a quins fragments de video utilitzar ja que teniem uns 45 minuts de gravació amb els quals hem editat un video de 3 minuts, d'escoltar els comentaris que anavem fent mentre gravavem i de veure com en 10 segons un video canvia completament afeguint la musica, podem estar orgullosos del video obtingut.

 

El resultat del concurs de videos ha estat el següent:

Agrupament Premi
A.E. Les Gavarres 1 tenda per a 4 persones i una estada a Sant Mer.
A.EiG Montnegre 1 tenda per a 4 persones i una estada a Sant Mer.
A.EiG Puig d'Afrou 1 tenda per a 4 persones
A.EiG Sant Cugat 1 tenda per a 4 persones
A.EiG Sant Narcís 1 tenda per a 4 persones
A.EiG Flos i Calcat 1 tenda per a 4 persones

Com podeu veure el nostre agrupament ha assolit un dels dos premis especials i cal dir que vam ser els ultims que es va reproduir el video. Estem molt i molt contents d'aquest resultat.

A continuació trobareu el video amb que vam guanyar el concurs.

Properament podreu trobar al següent enllaç la resta de videos que es van presentar al concurs.

Comentari 1 per jordi

http://
Tenim moltes anes que podeu disfrutar del resultat final de la gravació de l'anunci ja que a tot l'equip de caps ens ha posat la pell de gallina. Estem molt contents del resultat final!!! A veure si ara tenim sort al concurs!
Comentari publicat el 07/11/2011 12:32:01

Comentari 2 per Anna Pons

http://
Hem quedat PRIMERS! :)
Ens han regalat una tenda de 4 persones per l'agrupament i una estada d'un cap de setmana a la casa de St. Mer!

Moltes gràcies a tots!
Comentari publicat el 20/11/2011 16:59:17

Fes la teva proposta

Tots els camps són obligatoris.

Un cop enviis la teva proposta es validarà i es publicarà a la web.

A la web només sortirà publicat el comentari. La resta de dades que es sol·liciten són per oferir un millor servei i poder notificar les respostes a les teves propostes.

Les dades facilitades en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer i/o poden ser objecte de tractament subjecte al que estableix la llei orgànica 15/99, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal, motiu pel qual vostè és titular dels drets contemplats en aquesta llei i en els reglaments que la desenvolupen.

comentari :


nom :


email :

Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres - aelesgavarres@gmail.com - Nota Legal - Disseny web Comunicatek