Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres
Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres Agrupament Escolta Les Gavarres

Actes 30è aniversari

Finalment va arribar el dia 26 de març i vam inagurar l'exposició de fotografies amb una selecció d'aquests 30 anys i també algun plafó dedicat als origens de l'agrupament actual A.E. Les Gavarres. Com es pot trobar a la història del nostre agrupament els nostres origens son l'Agrupament Escolta Sant Martí l'any 1959 i el Santa Maria, un per nois i l'altre per noies. Desprès amb un moment on tots dos agrupaments tanquen per diferents motius hi ha un grup de persones que segueixen agrupats amb el nom de SEFC, on alguns d'aquests van esser cofundadors del nostre agrupament. 

A continuació us deixem un recull de fotografies de la preparació de l'exposició, un video de la inaguració de l'exposició i uns videos d'entrevistes on es recullen un seguit d'anecdotes. 

Com hem anat dient en els diferents actes que hem realitzat volem agrair a tota la gent que ha fet possible aquests 30 anys, els que en faran possibles molts més i també totes les col·laboracions que hem anat tenint per organitzar tots els actes d'aquest 30è aniversari. 

També us deixem un enllaç d'un video editat i gravat per la gent de Bisbal.tv http://www.labisbal.tv/inauguracio-exposicio-fotografica-30-agrupament-escolta-les-gavarres/

Com sempre anem dient Sempre A Punt i seguirem augmentant la nostre família

Comentari 1 per Jordi R

http://www.aelesgavarres.info
Tots estem molt contents i orgullosos de com han anat els diferents actes realitzats fins ara. Cal dir que la pastanaga a la vedella i quedava perfecte i més si les pela el cap d'agrupament. Va ser una gran tarda de cuina en la que vam riure molt i vam passar una mica de caloreta. Gracies a tots i a totes per la vostra col·laboració i també a tots aquells que es van oferir però que no podiem ser-hi tots per falta d'espai.
Properament crearem la noticia del dinar.
Comentari publicat el 05/04/2011 13:51:34

Fes la teva proposta

Tots els camps són obligatoris.

Un cop enviis la teva proposta es validarà i es publicarà a la web.

A la web només sortirà publicat el comentari. La resta de dades que es sol·liciten són per oferir un millor servei i poder notificar les respostes a les teves propostes.

Les dades facilitades en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer i/o poden ser objecte de tractament subjecte al que estableix la llei orgànica 15/99, de 13 de Desembre, de protecció de dades de caràcter personal, motiu pel qual vostè és titular dels drets contemplats en aquesta llei i en els reglaments que la desenvolupen.

comentari :


nom :


email :

Agrupament Escolta i Guia Les Gavarres - aelesgavarres@gmail.com - Nota Legal - Disseny web Comunicatek