Agrupament Escolta les Gavarres (La Bisbal)

Excursió a Santa Llúcia

Sortint de la Bisbal

No sé si és sort o què, però hem enganxat un cap de setmana esplèndid, ha fet un bon temps impressionant. Total que a les 12 ja erem al Cau, només erem quatre Caravel·les i dos Caps però amb moltes ganes de jugar i de passar-s'ho bé.

A les 12, hem agafat i cap amunt a Santa Llúcia, els que han vingut de bon principi a l'excursió tenen premi, un bombó que ens hem menjat pel camí. Per cert en dues hores ens hem plantat a dalt a Santa Llúcia, l'hem fet xino xano el camí. Un cop a Santa Llúcia hem dinat i hem començat l'activitat de tarda.

Hem fet el primer concurs de catapultes de Santa Llúcia, hi ha hagut molta rivalitat. Els equips s'han esforçat molt tallant troncs d'arbres morts, i buscant pals per fer una bona catapulta. Però al final no hi ha hagut color, tot i que en les proves la nostra catapulta feia llufa, quan a tocat l'hora de competir ha tret el millor d'ella mateixa i hem arrassat!!! Jejejeje!!!!

Després del concurs, que hem guanyat de carrer, jejejeje, hem anat a coure castanyes i hem fet un bon berenar. I l'espai que queda entre el berenar i el sopar, hem cantat cançons del cançoner que ha preparat la Cristina, hem ballat tots els balls que ens sabíem i hem jugat a l'Indiu, tot i que aquí l'Albert si ha jugat el física, i sinó mireu les fotos.

Cap a les 9 arribaven el pioner i la Caravel·la amb la guitarruki i ens hem posat a sopar carn a la brassa, pà amb tomaquet,... impressionant!!!! Després de sopar hem tornat a treure el cançoner i aquest cop guitarruki en mà hem cantat com uns bons kumbaiàs. Una hora imatge rascant la guitarra, quina canya!!!

A quarts d'una anavem a dormir, hem fet un bona nit molt bonic tret de la pàgina de joscout i després hem explicat alguna història de por, però ha fet més riure que por.

Al matí ens hem aixecat a les 8 del matí, a ritme de Mika, hem esmorzat i a les 9.30 hem començat a caminar cap a Casavells passant per Sant Pol i la Bisbal. A les 12.45 arribavem a Casavells on ens esperava una bona sardinada.

Hem caminat entre tots dos dies potser una vintena de kilòmetres, però ens ho hem passat molt bé.Pase de diapositives de la notícia


Documents associats per descarregar

Comentari per : cristina...*
ho e intentat perço no men ensurtu es molt complicat

Comentari publicat el 11/11/2007 a les 20:28


 Comenta

Per fer un comentari cal entrar una adreça de correu vàlida. On rebràs on correu amb les instruccions per a completar la publicació.
Nom

Assumpte

Correu *

Comentari


Temes

excursions pioners

Escrit per Ferran
Inici | Agrupament | Actualitat | Llops | Ràngers | Pioners | Trucs | Caps | Pares i mares | Com fer... | Batalletes | ©2007 disseny web comunicatek