Agrupament Escolta les Gavarres (La Bisbal)

Excursió al Puig d'Arques (540m)

Hem fet cim !!
Aquest passat dissabte 6 la unitat de Pioners i Caravel•les ens varem calçar les xiruques, li varem treure la pols a les cames i ens dirigirem direcció al Puig d’Arques el nostre més emblemàtic cim de les estimades Gavarres, amb la missió d’agafar fons per la ruta de Mallorca !! 

Així doncs quedarem a les 9:00h al Cau i iniciarem la caminada encara amb les lleganyes als ulls, però de seguides ens varem despertar tot cantant i xerrant. La nostra ruta transcorria el PR-C 103, un camí envoltat de pins i sobretot alzines, tot passant per corriols estrets i frescs. 
A l’altura del Molí de Can Coia varem fer una petita parada per recuperar forces i esmorzar (gràcies a les galetes “energètiques” de la Júlia, o com ella diu les galetes dels ànims) i un cop acabats tornarem a emprendre la caminada passant per la Font de Can Mercader i el Mas Matas. 
El cim, o sigui l’observatori meteorològic cada cop el veiem més a prop, senyal de que ja casi hi arribem, a l’altura de la castanyeda del Genoer els nois varem esperar a les tres flors que anaven un xic més enrederides, per així arribar al cim tots junts !! 

Després de casi 4 hores de caminada varem arribar al cim !! Observarem les vistes que hi han del Baix Empordà (tot i que estava una mica emboirat) i ens varem fer la foto de rigor amb la senyera! 
Un cop arribats al cim varem dinar sobre els dolmens que hi han, i casi sense temps per descansar, enfilarem el camí de baixada avanç que es fes fosc. La baixada va ser molt distreta amb una gran batalla de cireres d’arboç molt interessant ! 

Finalment a les 17:30h arribarem a La Bisbal, molt cansats però molt contents!
Ah ! Durant l’excursió varem disfrutar de la meravellosa companyia del nostre estimat “cap ferralla” Roger Poll, excap de P/C, amb qui recordarem bons moments !! 

Moltes gràcies a tots !!  
Sempre A Punt!!
   
Caps de P/CPase de diapositives de la notícia


Amunt

Comentari per : Roger
P/C:

Heu demostrat novament que sou els millors! M'ho vaig passar de conya fent la pujada i la baixada de Puig d'Arques amb vosaltres.Un dissabte genial!

Una abraçada a tots i totes.

Ens tornarem a trobar. Sempre a punt!

Comentari publicat el 19/11/2010 a les 15:22

puig d'arques *

Comentari per : júlia puig
hola !!+

vam quedar a les 9:00h el cau ...
un cop vam arribar tots pues vam començar a caminar dirreció al puig d'Arques ,de seguida ens vam a posar a xerrar i cantar ......


En voltant de pins i d'alzines tambe passat xd corriols entrets i
rius .

Cap l'altura del molí de Can Coia vam parar xd esmorzar i grasies a les meves galletes com jo dic " galetes d'anims " ens van donar anims i força.

El cim o sigui l’observatori meteorològic cada cop el teniem + + a prop a l’altura de la castanyeda del Genoer en :marti ,roger ,josep ens van esperar les tres flors osigui l'anna ,mariona i jo que anavem un xic més a poc a poc xd arribar tots el puig d'Arques junts !


Varem arribar al cim despres de casi 4 h .Observan les nostres vistes estimades desde a dalt del mirador ,que hi han el Baix Empordà tot i que estava un xic enboirat havia 540 m .


Vam fer una xagi piluli de foto amb la sanyera!!Varem dinar sobre els dolmens que hi han a baix
Avidenment baixant vam fer una guerra de cireres d'Arborç !!!vam arribar a les 5:30h a la bisbal ,molts contents i cansats !


Finalment es que vam difrutar de la companyia del nostre estimat (ex cap )de pioners /caraveles “cap ferralla” en que recordem els moments passats !!!
Sempre A Punt!!

força I Salut


Comentari publicat el 13/11/2010 a les 22:34


 Comenta

Per fer un comentari cal entrar una adreça de correu vàlida. On rebràs on correu amb les instruccions per a completar la publicació.
Nom

Assumpte

Correu *

Comentari


Temes

Escrit per Roger Poll
Inici | Agrupament | Actualitat | Llops | Ràngers | Pioners | Trucs | Caps | Pares i mares | Com fer... | Batalletes | ©2007 disseny web comunicatek