Agrupament Escolta les Gavarres (La Bisbal)

Diada del Pensament '09

Aquest cap de Setmana Passat vàrem anar cap a la Casa de Colònies de Sta. Eugènia d'Agullana, una casa magnífica on poder passar un cap de Setmana per no Oblidar.

Gairebé un ple d'assistència dels nens i de tots els CAPS.

El dissabte marxàvem cap a Agullana amb autocar, tots a dins i camí a recòrrer fins a la nostra destinació. Els Ràngers van animar el camí cantant versions de cançons i d'altres.

En un tres i no res ja erem a Agullana i ja havíem de baixar de l'autocar per anar direcció cap a la Casa.

3,3km caminant fins a la Casa tots junts, un camí que se'ns va fer curt.

Durant tot el dia de dissabte no vàrem pararni un moment, des de l'arribada, els jocs de tarda que vàrem fer amb diferents Grups dels LLops i Daines; Ràngers i Noies Guia; Pioners i Caravel·les i les TRUCS. Tots havien de superar unes proves per arribar a descobrir el tresors que hi havia amagat.

Un berenar i cap a fer els Tallers per cada Unitat, des dels petits de la casa fent Malabars, els R/NG fent màscares de Guix; els Pioners fent atrapasomnis i criant una gallina i les TRUCS preparant una sorpresa per tots els altres.

Un cop ja sopats va començar la sorpresa que van montar la Unitat de Trucs un JOC de BONA NIT mogut, animat i que ens va fer fer memòria i aprendre coses de l'Escoltisme.

BONA NIT, i directes cap a dormir. TOTS estàvem cansats però vam anar a dormir amb un somriure d'orella a orella per lo bé que ens ho vàrem passar i tota la companyia que hi havia.

A l'endemà, esmorzem una XOCOLATA DESFETA per llepar-se els dits (gràcies Empar i Dani P. per la vostra ajuda!!).

Un bon dia on vàrem destacar lo millor del cap de Setmana per cada un de nosaltres i ja era hora, ja havien començat a arribar els pares i mares dels nens i nenes de l'Agrupament.

A les 11.00h més o menys, vam començar a fer un partit de futbol dels PARES conta els NENS/NENES/CAPS de l'Agrupament... S'ha de ser valent per voler jugar com vàrem jugar, però també cal reconèixer que vàrem riure veient com corríem i reiem, difrutàvem tots plegats, amb unes Cheerleaders impressionants!

Finalment un dinar d'aquells que no oblides, i que no s'acaba mai un menjar exquisit.

GRÀCIES a tots els que vàreu poder fer possible una DIADA del PENSAMENT com aquesta, LL/D; R/NG/; PiC; TRUCS; EMPAR; DANI P.; MARIONA; MARC; PARES; MARES; GERMANS; GERMANES; COSINS; AVIS; i com no als CAPS!

 Pase de diapositives de la notÝcia


Dani ja pots treure les meves ...

Comentari per : Laura Carrillo
Dani ja pots treure les meves fotos
daaki o si no mampre˝o!!!
bueno no t kurres masse la wep
pk podria estar millor
dw

viska els pollos!!!

Comentari publicat el 01/04/2009 a les 20:41

hola

Comentari per : aida
mu vaig passar molt be en el joc de nit i la tarda i el
futbol

Comentari publicat el 31/03/2009 a les 19:00

:D

Comentari per : Mariona
Numes hi ha una paraula que pot definir aquesta diada del pensament GENIAL!!! Una altre vegada els i vull dunar les graceies a totes les persones que cuan u nesesitava em van animar i em van fer feliš :)
Suposu que ya es deuen sentir aludides xD

Un peto per tothom!!!

Comentari publicat el 27/03/2009 a les 14:23

los pollossss*

Comentari per : Cristina
Jajajaja la veritat es que si que va ser una gran diada pero jordi su tu vas pasar tan be en par va ser grÓcies al teus pioners o no? jejeje

I el joc de nit ens o vam corrar els pollos jejeje

apa un petonas

salut*

Comentari publicat el 24/03/2009 a les 10:17

coooooooccc!!!!

Comentari per : jordi r
Bones,la veritat es que en aquesta diada del pensament m\'ho he passat pipa. sobretot destacar com m\'ho vaig passar de bÚ jugant al joc de nit, gran motivaciˇ!!!!!! tot i que els coooockk!!! ens mereixÝem guanyar.

Merci a les trucaires i el seus caps per muntar un gran joc de nit ara a veure quin dia l\'acabem.vinga salutacions i

coooocc, coooocccccc!!!!!

Comentari publicat el 24/03/2009 a les 09:42


 Comenta

Per fer un comentari cal entrar una adreça de correu vàlida. On rebràs on correu amb les instruccions per a completar la publicació.
Nom

Assumpte

Correu *

Comentari


Temes

2008/2009 agrupament diada del pensament

Escrit per Equip d'Agrupament
Inici | Agrupament | Actualitat | Llops | RÓngers | Pioners | Trucs | Caps | Pares i mares | Com fer... | Batalletes | ©2007 disseny web comunicatek