Agrupament Escolta les Gavarres (La Bisbal)

Campament d'hivern

El primer que cal fer és demanar perdo pel retard considerable a l’hora de penjar la noticia.

 

Ara ja entrem en matèria. El dia 27 de desembre juntament amb els llops i daines, els ràngers i les noies guies ens vam enfilar a l’autobús que ens portaria fins a Sant Aniol deixant uns quilometres abans als llops. Quan vam arribar al poble vam descarregar-ho tot i enmig de la pluja vam anar pujant en direcció a la casa de colònies. Un cop arribats com sempre ens vam instal·lar vam fer el reconeixement de la casa i ja estàvem apunt per començar les activitats.

 

En el cas de pioners i caravel·les representava que es trobaven enmig d’una investigació policial on ells eren els detectius que havien de descobrir l’autor d’un crim.

El primer dia bàsicament el vam dedicar a la lectura dels fets, declaracions,... Amb tot això vam arribar al moment de realitzar la primera de les desafiament per tal d’aconseguir més proves del cas. Val a dir que en tots els desafiaments s’intentava desenvolupar les capacitats deductives.  La primera va consistir en la resolució d’enigmes.

Així vam passar el primer dia i el principal inconvenient en què ens vam trobar va ser la pluja ja que ens condicionaria moltes de les activitats exteriors com ara els jocs de nit.

 

Passant als següents dies dir que van haver de superar proves com ara: Curses d’obstacles, sudokus, operacions de càlcul mental, proves físiques, les quals van anar superant gratament i aconseguint pistes com ara un diari personal, una carta de xantatge, l’arma del crim.

Durant el dia també hi havia moments on ens trobàvem i tothom presentava les seves deduccions a vegades errònies i d’altres d’encertades.

Tot això ho vam compaginar amb l’escriptura d’una versió adaptada dels pastorets que potser algun dia representarem i també amb l’inici d’un projecte. Aquest projecte consisteix en una pel·lícula la qual aviat començarem  a gravar però no us explico res més.

Un dels moments a destacar seria la nit de Sant Innocents (memorable), el sopar de gala on els caps vam demostrar que sabem cuinar, el sopar de la sang de barrufet (que bo que era, mmmm) i la festa final tot i que indiques que allò s’acabava.

Ja per acabar dir que els pioners no van arribar a la deducció correcte i no van atrapar l’assassí.


Fins a la pròxima

proximament les fotografies Comenta

Per fer un comentari cal entrar una adreça de correu vàlida. On rebràs on correu amb les instruccions per a completar la publicació.
Nom

Assumpte

Correu *

Comentari


Temes

campament d'hivern P/C 08/09 pioners i caravelĚles 2008-2009

Escrit per Jordi Roldˇs
Inici | Agrupament | Actualitat | Llops | RÓngers | Pioners | Trucs | Caps | Pares i mares | Com fer... | Batalletes | ©2007 disseny web comunicatek