Agrupament Escolta les Gavarres (La Bisbal)

Festa del Pas

Vaia agrupament

Dissabte al matí es va aixecar gris, però tots confiàvem que el temps ens deixaria fere la Festa del Pas amb tranquilitat a la Font d'en Salomó, però no ha estat així. Va ser arribar a la Font d'en Salomó i posar-se a ploure, i cada vegada amb més força... primera idea... parar tendes... en vistes que la cosa no avançava correctament vam buscar una alternativa i va sorgir el Cau dels Pins. Per moure els nens i nenes fins els Caus dels Pins hem utilitzat la roda de telèfons dels Pioners de l'any passat i una petita roda de Llops, en un 15 minuts teniem una dotzena de cotxes a la Font d'en Salomó que ens han permés desplaçar-nos ràpidament cap el Cau dels Pins i intentar de seguir amb la Festa del Pas.

La veritat és que al Cau dels Pins hem estat molt bé, el cobert ha fet d'aixopluc per les tendes i per nosaltres i l'espai ha ajudat molt al desenvolupament de les activitats. Hem pogut fer el joc de tarda sense problemes, ja que no plovia, hem berenat pa amb fuet, que bó que estava. A més a més al tenir llum artificial tant per sopar com pel joc de nit hem diposat de llum i s'ha pogut allargar. A l'una de la nit feiem el bona nit, coincidint amb un nou ruixat. A les dues ja s'havia fet el silenci absolut i tothom dormia.

Al matí un fort cop de vent ha fet caure les tendes dels pioners i dels trucs. Hem esmorzat pà amb tomaquet i embotit. Hem fet la motxilles i desperat tendes en un moment i com teníem temps hem aprofitat per escombrar tot el porxo ja que estava plé de terra. A les 12 han arribat tots els pares i mares, hem fet una cerimònia molt emotiva, i amb més d'una llàgrima. Tot plegat ho hem tencat amb un esplèndid dinar de germanor on hi havia més de 120 persones a taula.

Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració. Pase de diapositives de la notÝcia


siiii

Comentari per : Anna (coneguda per Puentes) :S
sisis com diu la laura la revenja ens la pensarem i sera dura ehhh.... ejem i prohibit enfadarse que sino no te gracia..xdjajajaj

apa BONA SETMANA A TUTOM que aki girona ja falta poc per barraques..xd:D ajjaj jo tinc festa i vusaltres NOO! ;D
un ptonÓs :)

Anna.

Comentari publicat el 20/10/2008 a les 20:26

ejem ejem

Comentari per : Laura (una trucaireeee!!) :P
ejem ejem... com que un fort cop de vent ha fet caure les tendes dels pioners i dels trucs al matÝ, eh?? sÝ, sÝ.
un fort cop de vent anomenat Ferran i Jordi, ooi?

prepareu-vos CAPS! xD

Bona setmana a tothoooom! :)

Laura.


Comentari publicat el 20/10/2008 a les 20:07


 Comenta

Per fer un comentari cal entrar una adreça de correu vàlida. On rebràs on correu amb les instruccions per a completar la publicació.
Nom

Assumpte

Correu *

Comentari


Temes

2008/2009 agrupament festa del pas

Escrit per Equip d'Agrupament
Inici | Agrupament | Actualitat | Llops | RÓngers | Pioners | Trucs | Caps | Pares i mares | Com fer... | Batalletes | ©2007 disseny web comunicatek