Agrupament Escolta les Gavarres (La Bisbal)

100 més tu a Figueres

Ha estat molt divertit

El dissabte es va llevar plujós, però tot i això a les 8 tothom estava al pavelló apunt per marxar, els pioners però van aprofitar per anar esmorzar i carregar bé les piles.

L'arribada a Figueres va ser espectacular, tot ple d'escoltes que anaven caminant cap el Castell de Sant Ferran. Inscripcions i cap a plantar la tenda. Teniem dos zones d'acampada dins les quals hi  havia els subcamps, el dels castor, llops (Terri) i rangers (Tordera i Daró) i la zona dels pioners (Muga i Fluvià) i trucs. En un moment vam tenir les tendes parades i vam fer la presentació de l'eix d'animació. En aquest van triar l'aigua, que és l'eix global de l'escoltisme mundial, i la veritat és que l'eix va ser present tot el cap de setmana i a tot hora, gràcies a la pluja.

Després de dinar vam fer els grups per les gincames. La gincama es va fer a través de tot Figueres. Ni havia 3 de gincanes, la dels llops, la dels ràngers i la dels pioners. En tots els casos els nens i nenes feien grups format per gent provinent de diferents agrupaments. Les gimcames tenien moltes proves i molt diferents.

A les 7 vam anar a veure un espectacle de mímica i després cap el castell a sopar. Ben sopat vam tenir una vetllada, en els cas dels pioners amb el cantautor Miquel del Roig que ens ho va fer passar bomba, els llops amb en Jaume Barri que també va animar molt bé la nit, i els rangers doncs... també s'ho van passar bé.

L'endemà al matí una colla d'animals van tirar una traca a les 6 del matí i van aixecar els pobres llops i els rangers. Total que a les 6.30 tothom corria per fora, ens van fer llevar les 7.20, una hora i deu minuts abans del que estava previst.

Esmorzem, d'hora, i desmuntatge de tot el campament. Hem anat a fer les activitats per unitats, ha estat molt bé perquè hem pogut fer un munt de coses. A quarts de dues anavem a fer la clausura i la foto final de grup, però un bon ruixat ens ha deixat ben molls. Hem dinat com bonament hem pogut un plat d'arrós, hem cantat l'hora dels adéus i a les 5 cap a casa que hi falta gent.

Ha estat una trobada plena de nous amics i amigues de molts agrupaments, gràcies a tots per fer-nos passar un cap de setmana tant divertit. A veure quan ho repetim!!!

La notícia en el Punt Diari i en el Diari de Girona.

Notícia a la web de Demarcació de Girona i el vídeo de Tramuntana TV

Les fotos de l'Agrupament Escolta Vista Alegre

Vídeo de l'Agrupament Flos i CalcatPase de diapositives de la notícia


mitaaaaaals, els bisbaleencs!

Comentari per : Clara

olaaaaaaaaaaaaaaaa! ^^
m'he decidiiit a comentar-vos, ara que mirava la vostra weeb
jajajaj no se com ho feu pero cada cop que fem activitats
amb vosaltres ens ho passem geniaal! =)
avui mateix al joc de ciutaat,ens ho hem passat super bee
als gonxadooors! xDD ens ha costat pero al final hem escalat
la piramide aquella! i el filipinos de cereals i iogurt, al final no eren tan dolents! xDD
i lees proves! va feu un argument i despres us disfresseu, que va noslatres al reves del mon! primer ens disfressem i despres ja sen acudira alguna cosa! els fantasmes ecologics i les gitanees! ajajaj que maal que esteem! i la prova de la pintura, va marta pintem en bassa? xDD seeee i tan que l'hem pintat pero despres hem rebut nosltreees! jajajaja, el bereenaaar nyam nyaaam que booo que eraaa xDD ja em passaras la fotto que hem fet que el meu mobil es veu malamentt! i la prova dels peixooos! alee a pescaar! jajajaj i a la barejada qui no entra para, a la barrajada qui no surt ha perduuut! xDD i la pregunta del milion, quantes vegade she anat per terrra? no see ja ne perdut el compte! xDD
uenuuuuu vera si veniiu a la flama del canigo amb nosaltreees! i peeer baraaques de la bisbaal, no hi soc...TT, que hi farem!
vingaa bisbalencs un petooo
vera si pengeu les fotos d'avuuuui a la tardaa!

clara,,

Comentari publicat el 17/05/2008 a les 20:30

100 + 1!!!!!!!!!!!!!!

Comentari per : Jordi R

Eiiiiiii, penya!!!!!!!!!!!

finalment hem anat al 100+1 a figueres. Realment ha sigut espectacular veure la riuada d'escoltes. Llàstima que el temps no ha acabat d'acompanyar però ha sigut molt divertit!!!!!

A veure si arribem a celebrar el 100 + molts!!!!

Pim Pam Pum, quina manera de despertar la gent, ai senyor.

vinga


Comentari publicat el 15/05/2008 a les 19:37

100+1

Comentari per : Dani
En un plis plas ha començat i acabat la trobada de demarcació de girona :(

llàstima!! xo tot hi això hi hagut diversió, sorpreses, i molta gresca!!!!i ara el Joc de Ciutat!


Comentari publicat el 12/05/2008 a les 18:20


 Comenta

Per fer un comentari cal entrar una adreça de correu vàlida. On rebràs on correu amb les instruccions per a completar la publicació.
Nom

Assumpte

Correu *

Comentari


Temes

2007/2008 agrupament sortida unitats

Escrit per Equip d'Agrupament
Inici | Agrupament | Actualitat | Llops | Ràngers | Pioners | Trucs | Caps | Pares i mares | Com fer... | Batalletes | ©2007 disseny web comunicatek