Agrupament Escolta les Gavarres (La Bisbal)

Trobada de LLops i Daines a Palafrugell

Foto final de Grup

Hem Arribat a l'Abril i comencem a TOT GAS!!!  Durant un bon temps no pararem de fer Activitats, Extrajobs i Trobades, etc.

Així és que aquest cap de Setmana ens vàrem dirigir cap a Palafrugell a les 9.30 del Matí, alla ens vàrem trobar amb:


Curiosament ja només pujar al Autocar hem coincidit amb dos Agrupaments Escoltes que es dirigien cap allà, els de Joan Pons i els de Vista Alegre. Al arribar ens hem dirigit cap al lloc de Trobada que vàrem quedar, (i si senyors, aquest cop en DANI, ho va trobar a la Primera!!!! i sense voler passar per Fitó!!!!).

Ens parem a la PLaça, esmorzem i juguem una mica fins l'hora d'anar al Parc de l'Ajuntament. Va ser allà on vam començar a trobar-nos amb tots els altres Agrupament que faltaven. Al PARC, un cop i vàrem ser tots vam començar amb jocs de coneixènça entre tots, entre els que vàrem fer, el Pistoler! I com no la Bisbal va quedar guanyadora d'una ronda i finalista de l'altre!!! i TOTS dos de la Família Roldós! La Núria i en Jordi!!!

Dinem tots plegats, ens expliquem histories, ens assabantem de les aventures d'altres companys i ja és hora de fer la Gincama que Indika tenia preparada. 8 Grups, tots mixtes de Llops i Daines d'altres Agrupaments i a fer un circuit de proves pel Casc Antic de Palafrugell.  A la Gincama, vam quedar amb la cara pintada, vam descobrir el CAU d'Indika, la plaça de Can Mario (antiga fàbrica de suro), etc.

Un cop finalitzada la Gincama vàrem anar cap al Camping la Siesta, arribem i berenem i montem les tendes!! Es nota que som especialistes en montar tendes, els nostres Llops i Daines ho varen fer bé i ràpid sense cap problema (excepte que a la nit se'ls hi va caure una tenda a un grup de Daines, ai ai ai...)

Una mica de temps lliure, i ens posem a sopar (Amanida de Pasta!!!) mmm que bona ^^ S'ha de donar les Gràcies a l'Empar, que faríem sense ella? Així doncs, Ben sopats fem l'activitat de Nit, on els diversos grups de la gincama i un grup extra format per caps vàrem jugar a un estil Furor, fent Guerra de Cançons, teatre, etc.

El bona nit i cap a Dormir. Una nit llarga i ben curta a la vegada.

A l'endemà tornemi amb les piles carregades, esmorzem, ens preparem i marxem cap a fer la Ronda de la PLatja, a la platja de Llafranc ens hem dedicat a fer activitats dels diferents Agrupaments, entre Salts de Foulards, El tot Si val... 

Tornemi al Camping i allà dinem (altre vegada Amanida de Pasta ¬¬ Pollastre a l'Ast ^^   Yogurt a l'estil Gavarres (Yogurt   una canyeta).

Un cop dinats, desmontem tendes, ho deixem tot recollit, fem l'hora dels Adèus, Foto de Grup, abraçades, petons i ens despedim dels nous amics i amigues que hem fet!!

 

Esperem veure'ls a tots al 100 1!!!!! Pase de diapositives de la notícia


ningun

Comentari per : Gerard O
o no vaig vindre peró tinc una pregunta. Van anar els del fent camí?

Comentari publicat el 14/07/2009 a les 10:53

impressionant

Comentari per : Jordi R
Wauu!!

la trobada de llops realment va ser impressionant. M'ho vaig passar pipa, vam coneixer moltissima gent i realment ja tinc ganes que arribi el 100+1 per veure com la trobada de llops es multiplica per molta més gent.

Comentari publicat el 17/04/2008 a les 12:30


 Comenta

Per fer un comentari cal entrar una adreça de correu vàlida. On rebràs on correu amb les instruccions per a completar la publicació.
Nom

Assumpte

Correu *

Comentari


Temes

2007/2008 llops/daines trobada de llops/daines

Escrit per Dani Encinas
Inici | Agrupament | Actualitat | Llops | Ràngers | Pioners | Trucs | Caps | Pares i mares | Com fer... | Batalletes | ©2007 disseny web comunicatek